Beste klanten

Naar aanleiding van de maatregelen aangaande covid-19 dienen wij enkele regels strikt te volgen

– Kom STIPT op tijd. 

– Aangezien er maar 1 klant tegelijkertijd de ruimte mag betreden willen wij u vragen om alleen naar de afspraak te komen. Voor koppels die graag samen komen vragen wij om beurtelings de praktijk te betreden. 

– Indien wij nog bezig zijn gelieve dan buiten te wachten. Zodra alles ontsmet is en klaar is voor ontvangst zullen wij voor u de deur openen.

– Gelieve de handen te ontsmetten bij binnenkomst (ontsmettingsgel is voorzien). 

– Mondmaskers zijn verplicht, gelieve deze mee te brengen en indien u niet over een mondmasker beschikt kan u deze bij ons aan inkoopprijs aankopen. (Geen mondmasker is Geen behandeling). LET OP! Voor een goed gebruik van het mondmaskers dient u eerst de handen te ontsmetten alvorens het mondmasker op te zetten. (handige tip voor thuisgebruik)

– Er worden geen handen gegeven en de afstand (1,5m) wordt zo goed als mogelijk nageleefd. 

– Gebruik van het toilet is niet mogelijk! 

– Bij het buiten gaan kan u de handen terug ontsmetten. (handgel voorzien) 

– Hebt u -of één van de mensen die bij u wonen- een infectie met neusloop, keelpijn, hoesten, koorts, diarree, spierpijn, geurverlies of griepale klachten komt u niet naar de afspraak en kan u deze kosteloos verplaatsen.

– Omwille van de voorzorgsmaatregelen zijn wij tijdens de behandeltijden niet meer telefonisch bereikbaar. Wel kan u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat of ons contacteren per sms, mail en whatsapp. Wij beantwoorden u tijdens de pauze of aan het einde van de dag.

 

Wij rekenen alvast op uw begrip zodat alles vlot kan verlopen.