LU JONG TIBETAANS HELENDE YOGA

Wat is Lu Jong ?

 

Lu Jong is meditatie in beweging.

Deze Tibetaanse bewegingsleer is 8000 jaar geleden ontstaan en geworteld in de Tibetaanse geneeskunde.

Het zijn eenvoudige bewegingen die door iedereen uitgevoerd kunnen worden en waarvan het effect al heel snel voelbaar is. Door een combinatie van vorm, beweging en ritmische ademhaling, verzorgen we op een zachte manier de wervelkolom en openen we subtiele lichaamskanalen.  Zo worden blokkades zachtjes losgemaakt en kan de energie weer op de juiste manier zachtjes stromen. Hierdoor verbetert je lichamelijke gezondheid, je ziet de dingen helderder en je voelt meer energie.

Lu Jong is geschikt voor elke leeftijd en bekwaamheid.  Door Lu Jong leren we in het hier en nu zijn. Het vergroot ons lichaamsbewustzijn en kalmeert de geest.

Hoewel Lu Jong eenvoudig is, kan het je leven veranderen.

 

In de beginners reeks Lu Jong leer je de 21 verschillende oefeningen aan. We starten met aankomen, landen in jezelf, dan de oefeningen en als afronding relaxatie.

 

Na het volgen van de beginners reeks kan je met Lu Jong verder in verdieping gaan. We kennen dan al de 21 oefeningen en gaan deze nu nog meer in detail en flow uitvoeren.  Door de herhaling worden de oefeningen eigen gemaakt en kunnen deze nog dieper inwerken op lichaam en geest.

 

Het oefenen samen in groep werkt bovendien versterkend en we leren van elkaar.

 

Data :

– woe 12 maart

– woe 19 maart

– woe 26 maart

– woe 2 april

– woe 23 april

– woe 30 april

– woe 7 mei

 

Start: 19.30 uur

Einde: 21.00 uur

Prijs: 125 € (prijs voor de volledige reeks)

 

Praktisch: comfortabele kledij, yogamatje, eventueel yogakussentje als je dat hebt, flesje water, fleece dekentje.

 

De eerste les wordt voorzien als een proefles, wanneer je na deze eerste les voelt dat het niets voor jou is, betaal je enkel deze les (18€). Wanneer je verder gaat betaal je het volledig bedrag bij de eerstvolgende les.

 

De lessen voor gevorderden worden dan later afgesproken.

 

Gelieve in te schrijven per mail felinea@skynet.be of telefonisch 0472246625.  Het aantal deelnemers is beperkt (max 7 pers. per groep). Bij grote belangstelling wordt er een 2de groep opgestart.

 

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Namasté