Verplichte sluiting 2.0

Beste klanten

Zoals jullie waarschijnlijk reeds vernomen hebben moeten wij alweer de deuren sluiten. Dit voorlopig minstens 6 weken tot 13 december.
Wij zullen jullie de komende dagen persoonlijk contacteren.
Voorlopig worden er geen nieuwe afspraken gemaakt. De geannuleerde afspraken worden in cronologische volgorde weer ingepland zodra we terug mogen openen.

Producten en cadeaubonnen kunnen nog steeds geleverd of afgehaald worden. Graag een seintje vooraf aangezien de fysieke winkel gesloten zal zijn.

Emotionele noot 💔:

Ik heb jullie in de eerste lockdown enorm gemist en dit gaat nu ook weer zo zijn. Hopelijk denken jullie ook af en toe eens aan mij, ook al is het maar omwille van een pijnlijke teen, een haartje te veel hier en daar of als er al eens een nagel afbreekt 😉.

Zonder jullie zou Pedicure+ niet bestaan en ik ben jullie elke dag dankbaar voor jullie vertrouwen.

Mag ik jullie daarom vragen om ook nu vertrouwen te hebben en er samen voor te zorgen dat we dit ellendige virus eindelijk eens de kop kunnen indrukken. Samen staan we sterk!

Last but not least. Hou de goede moed erin. Probeer in deze donkere tijden toch ergens een lichtpuntje te vinden. Geniet van de tijd met het gezin, bel eens wat vaker met vrienden of familie (als jullie mij te hard missen mag je ook altijd een belletje geven), ga een wandeling maken… just keep the spirit alive!

We zien mekaar snel terug en zoals altijd sta ik dan klaar om jullie met heel veel liefde en plezier verder te helpen.

Warme groet en keep it safe 🍀