Telefoon

0477/84.76.54.

Email

info@pedicureplus.be

Openingsuren

Ma-do: 9u-21u Vrij: 9u- 15.30u

Reiniging

All-In-One Cleanse & Peel.

Een alles-in-één milk die alle verontreiniging en make-up van gezicht, ogen en lippen moeiteloos verwijdert zonder de huid daarbij uit te drogen.

Dankzij de toevoeging van milde zuren werkt all-in-one cleanse & peel tevens als lichte peeling voor het verwijderen van dode huidcellen.

Black Powder Detox & Peel.

Heeft een diepe reinigende  werking. Het is ware detox, een”stofzuigereffect”. De zwarte korrels inmasseren tot een zwarte crème.

Met één product ontgift, exfolieert en zuivert u de huid om de ultieme huidzachtheid te ontdekken. De houtskool herstelt alle onzuiverheden en gifstoffen. Het product is gemakkelijk af te spoelen en de huid voelt ongelooflijk zacht en soepel aan. Pas wel op met je kleding, omdat de korrels kunnen vlekken.

Micellar Water Cleanse & Peel.

Een verfrissend alles-in-één reinigings-water voor het verwijderen van make-up en dagelijks vuil van het gelaat, ogen en lippen.

De reinigende werking is afkomstig van suiker, wat de huid en het milieu ten goede komt.

Enzyme Powder Cleanse & Peel.

Een intensieve maar crème-achtig aanvoelende reiniger in poedervorm.

Naast de uitstekende diepe reinigende werking, exfolieert het om de huid zo zacht als zijde te maken. Verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden.

Salicylic Powder Cleanse & Peel.

Een intensieve maar crème-achtig aanvoelende reiniger in poedervorm.

Naast de uitstekende diepe reinigende werking, exfolieert het om de huid zo zacht als zijde te maken. Verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden.

Monsoon mist Tone & Peel.

Een verfrissende en hydraterende spray lotion.

– Hydrateert,
– Verfrist.
– Neutraliseert eventuele vrijgekomen zuren na gebruik van reinigingsproducten.
– Verhoogt de opname mogelijkheid van de huid, zodat crème’s nog beter opgenomen worden.
– Bevat geen alcohol

Ultim-Eyes & Lips Cleanser.

Een exclusieve oog- en lippenreiniger, bevat tevens peptide en panthenol om de wimpers te stimuleren.

De ultim-eyes & lips cleanser heeft een revolutionaire textuur. Een smeltende zachte crème om voorzichtig en efficiënt alle soorten make-up te verwijderen, zelfs de meest resistente. Het prikt niet in de ogen en laat de oogcontouren achter zonder enig vettig of droog gevoel.

Matcha Tea Mist.

Een tonifiërende lotion die gebruikt moet worden na het reinigen van de huid. Het is zeer verfrissend en vertraagt ​​vroegtijdige veroudering.

Matcha Tea Mist is een waterig extract dat wordt verkregen door stoomdestillatie. 

Deze ‘gezondheidsplant’ is voortreffelijk voor de huid, omdat het verschillende soorten stress voorkomt, zoals oxidatieve stress, en het stimuleert ook de microcirculatie om de huid te ontgiften.

DAGCREMES & NACHTCREMES

All day shield.

Deze dagcreme biedt een volledige UVA- en UVB-bescherming dankzij ferulinezuur (UVB) en helioguard 365 (UVA), een natuurlijke UVA-screening verbinding van zeealgen om de huid te beschermen tegen fotoveroudering. De formule wordt gestimuleerd in vitamine E om een extra bescherming tegen vrije radicalen te bieden.

SPF 50

Urban D-Pollution SPF 30.

Een nieuwe generatie beschermende dagcrème SPF30 met fytinezuur, natuurlijke extracten en UVA / UVB-filters.

De actieve ingrediënten beschermen de huidcellen tegen alle soorten atmosferische vervuiling (tabak, schadelijke gassen, zware metalen). De effectiviteit is gebaseerd op fenolzuren in de klimop- en zonnebloemextracten geassocieerd met fytinezuur uit rijstzemelen.

 
Ultim Eyes Cream.

Speciaal ontwikkeld voor de delicate huid rondom de ogen. Ontworpen om zichtbare tekenen van veroudering te voorkomen en te corrigeren, waaronder fijne lijntjes, rimpels, verlies van stevigheid, kringen onder de ogen en wallen

 
Age-less Cocoon.

Een extreem voedende crème om de tekenen van veroudering en fotoveroudering te verminderen. Gebaseerd op een mengsel van peptiden en polyhydroxylzuren. Het product is zeer effectief in het bevorderen van huidvernieuwing, exfoliëren, verminderen van pigmentatie en het herstellen van de pH van de huid.

  
Caviar repair.

Een rijke crème om intensief te voeden en een lipidebarrière over de huid te creëren.

De kaviaarreparatie bevat een synergie van retinol, vitamine E, kaviaarextract en unirepair T-43.

Caviar-repair
 
Glaciar Repair.

Een ultra verfrissende lichte crème met een gletsjertextuur om aan te brengen na een peeling.

Voor de vettere of acné huid.

Hydration Sparkle.

Een diepe hydraterende crème met melkzuur en natriumlactaat.

Exclusieve waterdruppelsamenstelling met extreem licht en verfrissende textuur. Vermindert onmiddellijk fijne lijntjes en maakt de huid voller.

Speciaal ontwikkeld voor de vette en gecombineerde huid.

Ice Cream Lift.

Een rijke, liftende crème met een ijstextuur om ’s avonds aan te brengen.

Voor een intensievere verkoeling kan de crème in de koelkast bewaard worden. De crème moet altijd worden bewaard bij een temperatuur onder de 25 graden. Deze nieuwe formule is ontwikkeld om het effect van de actieve ingrediënten te versterken en een intens verkoelend gevoel te geven en een rijke beschermende film over de huid achter te laten.

De crème is rijk aan peptiden en groeifactor om rimpels en huidverslapping te verminderen.

 
Ice cream repair.

Een verkoelende herstellende crème voor de droge en gevoelige huid.

Verbetert de stevigheid van de huid en vermindert rimpels.

Verzacht de huid en vermindert roodheid na een peeling.

 
White-Up Sorbet.

Een lichte en verfrissende crème die is samengesteld om de huidpigmentatie te verminderen. De formule bevat tranexaminezuur, één peptide en lactobionzuur.

Het product is zeer effectief in het bevorderen van huidvernieuwing, exfoliatie, het verminderen van pigmentatie en het verlagen van de pH van de huid.

Serums & activators

Caviar Liquid Mask.

Een nieuw concept in de wereld van huidverzorging, bestaande uit een vloeibare maskerformule.  Deze formule is verrijkt met een synergie van kaviaarextract en retinol om de huidvernieuwing te stimuleren en om het peeling-effect te versterken of eenmaal per week als thuisbehandeling.

Probiotic Ultraserum.

Een rijk nachtserum om de droge en gevoelige huid te behandelen.

Dit product wordt gebruikt voor het optimaliseren van de huidecoflora. Ook het versterken van de biologische afweer is een eigenschap voor de Ekseption Probiotic Ultraserum. Ekseption Probiotic Ultraserum helpt ook met het verbeteren van de uitstraling van de huid door een herstructurerend en gladmakend effect.

Retin-oil Booster.

Een exclusief boosting serum geconcentreerd in retinol (0,3%) en vitamine E (1%) met een uniek kussen en poederachtig gevoel. 

Ekseption Retin-oil Booster is een krachtige behandeling, sterk geconcentreerd in retinol en vitamine E om het effect van chemische peeling te vergroten en de regeneratie van de huid te beheersen.

Ekseption Retin-oil Booster is ideaal voor de problematische en door de zon beschadigde huid.

De behandeling vermindert het uiterlijk van fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuring, terwijl uitbraken en het uiterlijk van poriën worden geminimaliseerd.

Spotless Ultraserum.

Een exclusief hoog geconcentreerd serum om snel ouderdomsvlekken, puistjes en pigmentvlekken te verminderen.

De formule van Ekseption Spotless Ultraserum biedt een extreem comfort tijdens en na het aanbrengen met een licht en zijdezacht huidgevoel.

Ferulic Activator.

Een extreem voedende nachtcrème om de tekenen van veroudering en fotoveroudering te verminderen. 

Ekseption Ferulic Activator is geformuleerd om de pH van de huid geleidelijk te verlagen, gelijktijdig te exfoliëren, vocht aan te vullen en pigmentatie te verminderen voor een zachte, stralende teint.

Bevat enzymen om de huid geleidelijk te vernieuwen. Vergroot de algehele huiduitstraling en verminder pigmentatie. Vermindert de roodheid van de huid, acne en rosacea. Biedt geavanceerde bescherming door schadelijke vrije radicalen te neutraliseren. Zichtbare antiverouderingseffecten, zoals de verbetering van het voorkomen van lijnen en rimpels, verlies van stevigheid en verheldering van de huid zijn na gebruik zichtbaar. 

Ekseption PHA Activator.

Een nachtcrème die is ontwikkeld om de pH van de huid geleidelijk te verlagen, tegelijkertijd te exfoliëren, vocht aan te vullen en pigmentatie te verminderen voor een soepele, stralende teint.Het product is zeer effectief in het bevorderen van huidvernieuwing, exfoliëren, verminderen pigmentatie en herstellen de huid pH. Het moet de hele dag door worden gecombineerd met de All day Shield SPF 50 om de huid tegen UV-schade te beschermen.

Pure Skin Activator.

Een nachtactivator dat is ontwikkeld om de pH van de huid geleidelijk te verlagen, tegelijkertijd te exfoliëren, vocht aan te vullen en imperfecties te verminderen voor een gladde en stralende teint.

Het product is zeer effectief bij het bevorderen van huidvernieuwing, afschilfering, het verminderen van acne, rosacea en het verlagen van de pH van de huid.