Telefoon

0477/84.76.54.

Email

info@pedicureplus.be

Openingsuren

Enkel op afspraak

Nu het buiten stilaan weer wat kouder wordt, krijgen onze voeten het ook weer harder te verduren. Ze zitten weer heel de dag in gesloten schoeisel, worden wat minder verzorgd – want minder zichtbaar – en ze hebben ook te lijden van de voortdurende overgang tussen koude buiten en warmte binnen.

Toch is het belangrijk om ook in de winter je voeten goed te verzorgen. Dat kan om te beginnen door regelmatig eelt te verwijderen.

Naast het verwijderen van eelt is ook het regelmatig aanbrengen van een vochtinbrengende voetcrème een must. Zo’n crème zorgt ervoor dat de huid goed gevoed blijft en dat je geen last krijgt van een droge of schilferige huid, die uiteindelijk kan lijden tot kloven. Kloven krijg je immers wanneer je huid te droog wordt en openspringt. We hoeven je niet te vertellen dat dit erg pijnlijk kan zijn.

Eelt verwijderen en een vochtinbrengende crème vormen een goede basisverzorging voor je voeten in de winter. Regelmatig een grondige voetverzorging laten doen, blijft echter nodig om ervoor te zorgen dat je voeten optimaal in conditie blijven.