Telefoon

0477/84.76.54.

Email

info@pedicureplus.be

Openingsuren

Ma-do: 9u-21u Vrij: 9u- 15.30u

Phyto 5 gelaatsverzorging.

Natuurzuivere producten en energetische verzorgingen gebaseerd op de leer van de Chinese geneeskunde brengen je terug in balans.

De natuurelementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water staan centraal.

Bij professionele PHYTO 5 gelaatsverzorgingen volgen essentiële fases elkaar op: unieke huidanalyse, dieptereiniging met algen, stimuleren of losmaken van energiepunten, massage, drainage met Biodrainer , stimuleren van de reflexzones met kleimaskers, kruidenserum, dagcrème en gepersonaliseerd verzorgingsadvies.

Phyto 5 Ogenblik: Voor al wie Phyto 5 wil ontdekken

Resultaat: Een miniverzorging waarbij uw huid professioneel getest wordt en u ontvangt een gepersonaliseerde huiddiagnose.

Phyto 5 Face Harmony: Voor wie zijn gelaat en huid in harmonie wil brengen en wil meeleven met de seizoenen, voor elk huidtype geschikt. De Harmony verzorging kent 5 Phyto elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. (Inclusief lymfedrainage)

Resultaat: Uw huid blijft in optimale conditie tijdens elk seizoen. Tijdens deze verzorging wordt uw lichaam en huid actief gestimuleerd, waardoor u zich in evenwicht voelt. Ideaal om deze behandeling regelmatig te laten doen.

Phyto 5 Face Zen:

Voor wie zijn gelaat en huid in harmonie wil brengen en wil meeleven met de seizoenen, voor elk huidtype geschikt. De Harmony verzorging kent 5 Phyto elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. (Inclusief lymfedrainage + massage)

Resultaat: Uw huid blijft in optimale conditie tijdens elk seizoen. Tijdens deze verzorging wordt uw lichaam en huid actief gestimuleerd, waardoor u zich in evenwicht voelt. Ideaal om deze behandeling regelmatig te laten doen.

Collageen maskers:

Vitamine E/A: Extra voedende, herstellende eigenschappen en anti-age werking voor droge, vale huidtypes en huidtypes met o.a. pigmentvlekken. De vitamines dringen tot diep in de onderhuid. De herstellende vitamine A bevordert de veerkracht van de huid en geeft inwendige ondersteuning bij de groei en het herstel van weefsel. Het effect van de vitamine A wordt nog eens versterkt door de beschermende vitamine E die als sterke antioxidant fungeert.

Let op! Bescherm nadien de huid tegen UV-stralen.

Aloë Vera: Extra hydraterend en verzachtend voor vochtarme en gevoelige huidtypes. De werkzame bestanddelen van aloë vera – waaronder 20 aminozuren – werken verzachtend en vochtregulerend. Dit liftende masker is bijzonder geschikt voor de gevoelige en droge huid, o.m. door toevoeging van zuivere honing, die de huiddoorbloeding activeert, huidirritatie verzacht en wondgenezing stimuleert.

Lifting: Bevat superliftende bestanddelen, geschikt voor elk huidtype. De sterk liftende werking van dit masker maakt het uitermate geschikt voor de rijpe huid, maar het is o.a. door de verzachtende amandelolie eigenlijk geschikt voor alle mogelijke huidtypes.

Intense lift:

Verfrissend en hydraterend vliesmasker met heerlijk zomers parfum geschikt voor alle huidtypes dat ontwikkeld werd om de huid instant te liften en op te spannen. De aanwezige actieve ingrediënten zorgen naast een instant lifting effect voor een gehydrateerde huid. Reeds na de eerste toepassing zijn fijne lijntjes en rimpels minder waarneembaar en is de huid steviger en veerkrachtiger.

Bio-Satin Peel-Off Oogcontourmasker.

Dit Bio-Satin alginaatmasker werd speciaal ontwikkeld om op zachte en tegelijkertijd effectieve wijze wallen en kringen aan te pakken. Doordat het is samengesteld uit zeer veilige, plantaardige producten is het geschikt voor de meest gevoelige huidtypes.

Werking: Donkere kringen en wallen kunnen, net zoals rimpels, een verouderend effect hebben. Deze ontstaan bijvoorbeeld als het lymfevatenstelsel niet goed werkt. Vocht en afvalstoffen worden niet goed afgevoerd waardoor deze zich ophopen onder de huid. Het Bio-Satin masker heeft een zeer aangenaam koelend effect dat de microcirculatie bevordert. Zwelling en verkleuring verminderen wat een instant verjongend en oppeppend effect op de oogcontouren heeft.